Nu de tweede druk

De benen van mijn oma

Na het succes van de eerste druk uit 2019 is er in 2022 een tweede druk verschenen. De benen van m’n oma – werkboek voor vrouwen met lipoedeem is het eerste Nederlandstalige boek over lipoedeem. Het is een werkboek vol psychologische feitjes, quotes, wist-je-datjes en uitdagingen, waardoor je bewust en onbewust persooniljke groei kan doormaken. Joyce Bosman: “Ik geloof dat je lipoedeem dan wel niet kunt genezen, maar je kunt wel leren meer grip te krijgen op wat jouw klachten beinvloedt.” Het staat vol met wetenschappelijk onderbouwde informatie, maar is vooral gericht om vrouwen met lipoedeem een hart onder de riem te steken. Ook vertellen acht ‘powervrouwen’ over hun ervaring met lipoedeem.

De tweede herziene druk biedt een actueel overzicht van de kennis over lipoedeem tot nu toe. En als klap op de vuurpijl wordt het voorwoord geschreven door niemand minder dan Els Brouwer. Els is voorzitter van de NVFL (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie) en is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau voor haar belangrijke werk binnen de lymfologie.

“Ik heb de benen van m’n oma”

“Mijn benen doen altijd zeer”

“Ik heb twee kledingmaten verschil tussen boven- en onderlichaam”

“Ik hoef maar naar m’n benen te kijken of ik heb alweer een blauwe plek”

“Ik schaam me voor m’n benen”

Verkooppunten

De benen van m’n oma is online te verkrijgen, maar ook bij een paar verkooppunten in Nederland én Belgie te verkrijgen. Voordeel? Je betaalt geen verzendkosten! Wil jij dus graag ‘gewoon’ naar een winkel om het boek te kopen, ga dan langs bij één van deze adressen.

d'Avelle Spa & Health Care

Geïnteresseerd?

Testimonials

Charisma

“Je bent niet lipoedeem. Ik ben Charisma en toevallig heb ik iets vervelends waar ik mee moet leven.”

Annemie

“Na de diagnose lipoedeem is alles op zijn plek gevallen.”

Manita

“Je bent wie je bent en dit ben ik.”